Utrikesminister Margot Wallström talar på Stora Nolia

Lördag den 11 augusti är det Socialdemokraternas dag på Stora Nolia i Piteå och vi gästas av utrikesminister Margot Wallström.

Margot Wallström kommer till Badhusparken i Piteå klockan 12.00 för att dela ut flygblad och samtala med människor. Media är välkomna att delta.

Klockan 14.00 talar Margot Wallström på Nolias Stora scen. Efter anförandet kommer utrikesministern att promenera till Socialdemokraterna och LO:s monter U2028 där det omkring 14.45 kommer att finnas tid för media att få enskilda intervjuer.

Utöver talet av Margot Wallström kommer det att vara en rad spännande samtal på Lilla scenen. Klockan 11.00 diskuteras Norrbottens demografiska försprång, klockan 13.00 välfärdens utmaningar för att avsluta med en skola för alla klockan 15.00.

Kommunals ordförande Tobias Baudin deltar i samtalet om välfärdens utmaningar klockan 13.00 och kommer även att hålla ett anförande i Socialdemokraterna och LO:s monter klockan 11.00.

Varje dag är det fullt av aktiviteter, uppträdanden och samtal om vår politik för ett starkare och tryggare Sverige i montern. Våra kandidater till riksdag och region kommer att vara på plats, precis som en rad statsråd och förbundsordföranden.

Här finns programmet för Socialdemokraterna och LO på Nolia i sin helhet: https://socialdemokraternanorrbotten.se/nolia/

För mer information:

Camilla Friberg, pressansvarig
Socialdemokraterna Norrbotten
076-762 23 22

 

 

 

 

 

 

 

facebook Twitter Email