Riktningen är utstakad och valrörelsen inledd

Socialdemokraterna Norrbotten har under en intensiv helg slagit fast politiken, antagit uttalanden och lyssnat till ett inspirerande tal av statsminister Stefan Löfven. Nu påbörjar vi valrörelsen i hela länet.

Fredrik Lundh Sammeli fick fortsatt förtroende som ordförande för Socialdemokraterna Norrbotten det kommande året med Helena Stenberg, till vardags kommunalråd i Piteå, som vice ordförande.

– Jag är glad och stolt över att få fortsatt förtroende att leda Sveriges största och rödaste partidistrikt, inleder Fredrik Lundh Sammeli. Vi är inne i ett spännande skede där både politikutveckling och organisatoriska kliv är nödvändiga för att fortsätta vara en viktig kraft i Norrbottens fortsatta utveckling, ett arbete jag tar mig ann med stor ödmjukhet och stark beslutsamhet.

– Det ger alltid energi att träffas och nu rullar vi med kraft igång vår gemensamma valrörelse. Socialdemokraterna Norrbotten har som alltid högt ställda ambitioner i det vi gör och vårt mål är att samtala med tusentals norrbottningar om vikten av att gå och rösta och att rösta rött i valet till Europaparlamentet, säger Fredrik Lundh Sammeli med anledning av att valrörelsen nu går in i den mest intensiva fasen.

Kongressen antog två uttalanden, ett om hur viktigt utgången i Europaparlamentsvalet är för Norrbottens fortsatta utveckling och ett om vikten av ett land som håller ihop där både stad och land får ta del av statlig service.

För mer information:

Fredrik Lundh Sammeli, ordförande Socialdemokraterna Norrbotten
För kontakt: Camilla Friberg 076-762 23 22

 

 

facebook Twitter Email