Ny i partiet? Intresserad av utbildning?

Är du ny medlem i Socialdemokraterna i Norrbotten? Som medlem har du möjlighet att kostnadsfritt delta i vår Medlemsutbildning som ges i tre steg - del 1 kan du gå redan nu i oktober.

Vill du lära dig mer om politik och socialdemokrati?

Medlemsutbildningen vänder sig till nya och nygamla medlemmar som vill diskutera aktuell politik, få nya kunskaper och knyta kontakter med andra partimedlemmar och ledande förtroendevalda från hela Norrbotten.

Första delen i medlemsutbildningen – Del 1

Du får grundläggande kunskaper om Socialdemokraternas politik, ideologi och organisation. Olika kurspass ger dig inspiration och en bra grund för fortsatt engagemang i partiet. Utbildningen innehåller bland annat kurspassen:

  • Socialdemokraterna som organisation – Vad innebär det att vara medlem i en idéburen organisation och hur kan en som medlem påverka inom partiet?
  • Ideologi och arbetarrörelsens historia – Kurspasset ger en historisk överblick av socialdemokraterna och övriga arbetarrörelsens ideologi och historia.
  • Mötesteknik – Kurspasset ger grundläggande kunskaper om hur ett möte, till exempel styrelsemöte eller kommunfullmäktigesammanträde, bör gå till och vilka verktyg som finns till hands för samtliga ledamöter.

Kursen ges lördag-söndag som internat och vi håller till på Sunderby Folkhögskola utanför Luleå. Under hösten erbjuder vi ett kurstillfälle:

  • 19-20 oktober

Anmäl dig till norrbotten@socialdemokraterna.se, senast den 1 oktober!

Bekräftelse skickas ut via mail 1-2 veckor före kursstart.

facebook Twitter Email