S bjuder in alla norrbottningar att lämna idéer till valprogram

Inför det alltmer aktuella val- och programarbetet bjuder nu Socialdemokraterna i Norrbotten in till ett unikt och brett samtal med alla norrbottningar. I en interaktiv satsning ? 99 idéer för ett ännu bättre Norrbotten ? efterlyses norrbottningarnas idéer och tankar om framtiden.

-Vi vill bygga en gemensam vision  om hur vi ska stärka Norrbotten och utvecklingen i framtiden. I det arbetet behöver vi en dialog med norrbottningarna. Det säger Karin Åström, ordförande för Socialdemokraterna i Norrbotten.
Kampanjen sker på facebooksidan  ?99 idéer för ett ännu bättre Norrbotten?,  där alla kan lämna sin bästa idéer för framtiden.

Dessutom kommer s-företrädare i länet samtala med väljare i traditionellt folkrörelsearbete runt om på gator och arbetsplatser i länet.

-Det viktiga för oss är just samtalet och dialogen med alla ? och att vi får ta del av så många idéer och synpunkter som möjligt, understryker Karin Åström med förhoppningen att många norrbottningar hörsammar efterlysningen.

Kampanjen finns på:

Mer information om kampanjen finns på www.socialdemokraterna.se/norrbotten, där även listan på de 99 bästa idéerna för ett ännu bättre Norrbotten presenteras i juni.

För mer information
Karin Åström
Riksdagsledamot/Ordförande för
Socialdemokraterna i Norrbotten
070 546 66 64

Carina Sammeli
Socialdemokraterna i Norrbotten
070 342 32 19

facebook Twitter Email