Norrbottens 18 s- ombud redo för framtidsdebatt och Kongress 2013

Onsdag 3 april,  reser 18 s- ombud från Norrbotten till Kongress 2013 i Göteborg . Här kommer de tillsammans med flera hundra partivänner från hela landet inte bara att välja företrädare till partiledning utan också forma och fastslå de kommande årens s – politik för Sverige och utvecklingen.

Under kongressen –  som pågår t o m söndag 7 april – ska bl a ett nytt partiprogram diskuteras och fastställas och drygt 1 900 motioner behandlas.

S- ombuden från Norrbotten har laddat för att vara med och påverka programmet inom en rad områden och har bl a med motioner om jobb, välfärd och infrastruktur.

– För oss är det här en viktig kongress ? inte bara som startpunkt inför de kommande valen utan också för att samlas kring  en kraftfull Socialdemokratisk politik för framtiden. Det säger delegationsledare för de 18 socialdemokratiska ombuden från Norrbotten, Kristina Zakrisson, inför de stundande fem dagarnas kongress.

Under veckan är länsmedia välkommen att höra av sig till någon av nedanstående kontaktpersoner och eller enskilda ombud för intervjuer och kommentarer.
Mer information om tider, program, seminarier och motioner finns i bifogade länkar i mailet och på socialdemokraterna.se.

För mer information om ombuden, program, motioner, politik och framtidsdebatt se:

Facebook >

Socialdemokraterna i Norrbotten och kongress >

facebook Twitter Email