-Glädjande stöd för vår politik!

-Det här är mycket bra och visar att fler och fler ? också bland moderaternas väljare  genomskådat den borgerliga regeringens brist på politik och handlingskraft för landets utveckling. Det säger ordförande för Socialdemokraterna i Norrbotten, riksdagsledamot Karin Åström om SBC:s stora partisympatiundersökning i maj.

I undersökningen som publicerades på tisdagen får Socialdemokraterna 35,6 procent medan moderaterna backar till 26,9. Sammantaget får de rödgröna 50,5 och egen majoritet medan allianspartierna får 40,7.

-Stödet för oss och vår politik för fler jobb och bättre utbildning är förstås glädjande och viktigt. Men det viktigaste nu är att hålla i och klara hem en valseger. Vi måste det för utvecklingen i Sverige, understryker Karin Åström.

När det gäller de regionala siffrorna är de den här gången inte nedbrutna på enskilt län utan siffrorna visas för mellersta och övre Norrland ? med Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten.

-Utan att kunna se eller kommentera några detaljer är också de här siffrorna glädjande. Det stärker att vi tillsammans i norra regionen fortsattgå framåt sedan mätningen valåret 2010! Det understryker Karin Åström och hoppas på fortsatt medvind det kommande valen och valåret 2014.

För mer information
Karin Åström
riksdagsledamot  och
ordförande Socialdemokraterna i Norrbotten
070 546 66 64

 

 

facebook Twitter Email