Fullspäckat program i (S)/LO -montern

Socialdemokraterna i Norrbotten finns som vanligt på plats på Stora Nolia i Piteå hela veckan – 2-10 augusti –  i monter U2019.
? För oss är det här en gigantisk valupptakt där vi i seminarier och samtal både kan presentera vår politik och samtala med alla intresserade besökare. Det säger Karin Åström, ordförande för S i Norrbotten och ser fram emot en vecka fylld av besök av centrala företrädare från såväl parti som fackförbunden.

Redan på lördag kickar det intensiva programmet igång med seminarier och samtal om socialdemokraternas politik för fortsatt och hållbar utveckling i Norrbotten. I de två seminarierna deltar distriktsledning och toppkandidaterna till riksdag och landsting. På söndag är det så dags för den första centrala gästen ? trafikutskottets ordförande Anders Ygerman. Temat för dagen är infrastruktur och både LO och Socialdemokraterna bjuder in till diskussion om politiska prioriteringar för ett Sverige med modern infrastruktur.

Under veckan kan distriktsordförande Karin Åström i egenskap av ordförande för Nordiska rådet dessutom hälsa en delegation på ett 30-tal gäster från hela Norden välkommen till både Piteå och Nolia.

Media kommer fortlöpande att bjudas in till pressträffar med såväl gäster som regionala företrädare.

För programmet i sin helhet >>

För mer information
Karin Åström

Ordförande Socialdemokraternai Norrbotten
070 546 66 64

 

Lars U Granberg
Socialdemokraternai Norrbotten
070 530 42 09

 

facebook Twitter Email